pengikut ke??

Friday, January 21, 2011

kenapa blog korang cantik blog ni x cntik???

salam..
cantik blog korng...
tgk blog ni..
x menarik pon...tolonggggg..
tolong la aja diriku ini utk mncntkkn dan menceriakan blog ni..
hahhaa..
tggl kan la link2 utk tutorial ke ap ke yg leh membantu..:)

9 comments:

  1. hye..!!~ sini ada contoh2 template free..tapi kalau nak background, cari jer kat situ..ada jugak backgroud ;) ni link dye

    http://leelou-freelayouts.blogspot.com/search/label/All%20Templates

    ReplyDelete
  2. cantik je blog ni...
    nk cantik bykkan BW, insyaAllah...

    ReplyDelete
  3. baby: tq..
    dim:BW tu ap..x tau..hahah

    ReplyDelete
  4. aten, nak cantikkan blog,byakkan blogwalking.
    jalan2 kat blog orang.
    ni kite bagi link, kite suka ikot tutorial blogger nehh..
    http://strawberrychocolatelicious.blogspot.com/
    follow awk da :)
    jenguk2 blog kite eh :D

    ReplyDelete
  5. rajen2 la singgah2 blog2 org laen...pastu bile nampak mende2 or widget yg brkenan kat haty, klik je widget yg ade kat blog org 2...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...