pengikut ke??

Thursday, February 17, 2011

open book quiz ke ??

Assalamualaikum.
entry kali ni aq nk cte pasal quiz
ari ni aq ad 2 subjek yg ad quiz
  1. PAD 190-principle of public admin.
2.ECO 162-microeconomics
ok..sebenanya smlm x de la aq study sgt..siap pegi meeting GPMS lg..tp bw note PAD 190 la
ALHAMDULILLAH..ap yg ktorg bce time meeting tu msuk td..YESSS..
tesengih je la..tp x sure la elabaration tu btol ke x..point tu da yakin da..haha
lpas quiz PAD190 je trus quiz ECO162..x de gap ok..
ni lg 1..x study lngsung sbb dak klas len yg sme lect ngn ktorg ckp quiz ni open book n x fhm lngsung ap yg dipelajari selama ni..:P
so yakin je la..tp baca la jugak sket sebelum sir masuk klas..haha
seperti yg di jangkakn..sir ktorg masuk trus bg soaln dan x ckp ap2 pon trus duduk kat kerusi die..
siap ad kwn aq sorg ni tnye
Z:bole bukak buku x??
haha..slumber gle..sir wat x tau je..lantak la ktorg wat ap pon..
ktorg pon dgn slumber bukk buku sbb ad soalan yg mmg x tau..hahha
(jgn la tiru aksi kami)
sampai sekarang masih tertnye2..td tu open book quiz ke x???
(kelas eco je tau ktorg jd sgt boring n blur)

5 comments:

  1. aten ni adik zieha ey @ sedara?sory kalo bukan..jemput dtg blog ^_^

    ReplyDelete
  2. abg umar:ye ke??hahha..lect xckp ap2 tu yg confius..hahah
    ibu:zieha tu rosziha ke??kalo rosziha btol la tu adek die la ni..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...