pengikut ke??

Sunday, March 27, 2011

GEGARKAN BLOGGER BARU

Assalamualikum
da lme x join segmen kat blogbro BEN ASHAARI
setelah mendapat kebenaran dari tuan punye blog
  • aq pilih gamba ni

dari entri ni
sebab ni la segmen pertama yg aq join sepnjg aq jg blogger ni..dari blog bro ben dan meaikkan followers aq
  • kenapa aq jd blogger bukan jd doktor ke manager ke peguam ke?
sebab mula-mulanya konon nk buat online diari la tp bile da join blog ni tetibe jd gian sampaikan ari2 kene bukak tengok,buat BW,update dan mcm2 lg la
BW ni leh buat trafiks naik gak tau n boleh tambah kwan dan info.
  • blog yg HARI-HARI aq jenguk,tengok,lalu
-bro ujang sebab die selalu kentut..haha..sebab die selalu update blog die la..
-lulu pages sebab blog ni da mcm surat khabar online da utk aq...best sgt
-BLOG NI..sebab??ni segmen beliau..hahaha
blog lain pon selalu gak aq lalu dan jenguk tapi blog2 di atas ni sangat kerap silintasi oleh aq..
huhu..aq mmg SUKE BLOG WALKING

31 comments:

  1. yer...saya datang...ekeke...TQ sudi baca lulu-pages...

    ReplyDelete
  2. salam..jengok2 dari geng gegar BA..enjoy bloging yer!!..oyeah!

    snang2 mai la cni....

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru

    ReplyDelete
  3. singgah bace dari segmen abg ben..

    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  4. salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog haji ben.. usah biarkan di hidup anda di selubungi misteri....

    ReplyDelete
  5. Nisha singgah and folow sini..
    rajin2 updated ..
    nanti Nisha singah lagi
    http://heandsheloves.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam..
    cik ungu singgah dari blog abg ben..
    n folo u..:)

    rerajin meh tengok sini naa..
    http://sitishafur.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  7. salam ziarah....

    semoga terus berjaya dlm dunia blogging ni..:-)

    ReplyDelete
  8. pinky momma dtg melawat & terus folo sini ;)
    support..support..

    jom support me jom..
    more make up & shawl tuto at my side bar..

    http://eppyphamdiary.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. salam singgah dan ziarah...
    gegar blogger baru !!!~

    ReplyDelete
  10. singgah dari blog abg ben dan follow kamu!! ^^ suka3..

    ReplyDelete
  11. Dari blog encik ben..salam kenal..

    ReplyDelete
  12. salam gegar dari blog ben..i follow

    ReplyDelete
  13. gegar & follow u..happy blogging:)

    ReplyDelete
  14. sume:thnks singgah sini...nnti aten jenguk balik blog korang sume..satu2 ye..tenet slow kat sini..hehe

    ReplyDelete
  15. haihaihai .
    cikin singgah dari blog BA (:

    ReplyDelete
  16. SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

    ReplyDelete
  17. hye..
    terjah blog u..
    nak gegar blogger baru..=)
    hepy blogging dear!

    follow u =)
    http://iekahridzuan.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. hai salam kenalan...semoga berjaya di alam blogger....ini.

    sya pun blogger baru...asal dari sabah,kalau sudi kunjung2 lah blogger sya..and kalau le follow le..Terima kasih,

    ReplyDelete
  19. sis,hanieqa,iekah,hyundai...
    tq lali cni..:)

    ReplyDelete
  20. pycah:patut la bergegar..igt gempa..hahah..tq.:)
    cik ira:tq..:)

    ReplyDelete
  21. twrima kasih kerana menjenguk:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...